Beweegconcept

Beweegconcept
Beweegconcept

Sport en beweegconcept is een op maat gemaakt programma.
Het programma is samengesteld voor iedereen die zijn/haar gezondheid als grootste goed ervaart

De doelstelling is in eerste instantie bewegen en bijdragen aan een gezonde leefstijl. Tijdens de training staat plezier voorop. Zo zorgt dit concept voor een basisconditie, tevens draagt dit concept bij aan fitheid en vitaliteit. De methode herbergt verschillende trainingsvormen, start laagdrempelig, maar schakelt traploos naar een hoger niveau.

Het programma biedt zowel sportieve als conditionele aspecten van training. Het volgende komt aan bod:

 • Sportspecifiek strekken van spiergroepen
 • Coördinatietraining
 • Oefeningen voor stabiliteit
 • XCO trainingconcept
 • Houding en loopscholing
 • Intervall, fartlek en duurloop
 • Krachtoefeningen

Inschrijving geschiedt per groep van minimaal 10 en maximaal 20 personen.
De trainingen vormen een combinatie van algehele lichaamstraining en hardlopen. De trainingen zijn voor iedereen geschikt die aan zijn/haar conditie wil werken. Tijdens de training wordt spieruithoudingsvermogen en conditie verbeterd.

De gezamenlijke training zorgt ervoor dat je elkaar stimuleert en motiveert. “Je hebt immers een sportafspraak met je groep”. Je hebt zelfs een gezamenlijke doelstelling.
De trainingen maken je mentaal sterker, want door trainen in een groep ga je makkelijker grenzen verleggen. De manier van trainen zorgt voor en gevoel van saamhorigheid, waarbij plezier een belangrijke plaats inneemt.

Deze trainingen kunnen als groep op afspraak worden gevolgd. Dit biedt u variabele trainingsmogelijkheden. U kunt ook een vast trainingsmoment aangeven.

Voor een individuele training geldt hetzelfde tarief. Ook bij deze training kunt u kiezen voor training op afspraak of training op een vast tijdstip. Tevens bieden wij de mogelijkheid om deze training te combineren met een deel sportmassage of massagetherapie.

De locatie waar het Beweegconcept plaatsvindt

Beweegconcept
Beweegconcept

Sportpark Faas Wilkes
Igor Stravinskisingel 1
3059 MA Rotterdam

Bespeler van dit imposante sportcomplex, Xerxes DZB, opent graag zijn deuren om de breedtesport te stimuleren en mogelijk te maken. De locatie is van voldoende grootte en kent een goede bereikbaarheid. Het complex kent een grote parkeergelegenheid, waarvan u gratis gebruik kunt maken. Tevens heeft u de beschikking over een prachtige kleedgelegenheid en gebruikt u de sanitaire ruimtes, zoals toilet en douches.

De training wordt in aanvang gegeven op het kunstgrasveld van Xerxes DZB, dit maakt veilig en schoon sporten mogelijk. Zo komt u op een afgebakend terrein, wat teamgeest en onderling contact tijdens de training versterkt. Bovendien biedt recreatiegebied “Zevenhuizerplas”een prachtige uitvalbasis in een prachtig natuurgebied, waar in rust en vrijheid kan worden geoefend.

Als laatste biedt Beweegconcept de mogelijkheid om gebruik te maken van de medische ruimte van Xerxes DZB. U kunt als deelnemer van Beweegconcept tegen gunstige voorwaarden gebruik maken van de massage- en therapeutische behandelingen om uw trainingen te ondersteunen.

 • Continuïteit: Beweegconcept gaat altijd door, ongeacht de weersomstandigheden.
 • Benodigdheden: sportkleding en douchespullen
 • Locatie: Sportpark Faas Wilkes, Igor Stravinskisingel 1, Rotterdam
 • Parkeren: Parkeergelegenheid op 25 meter van uw sportplek, gratis en onbeperkt
 • Fasciliteiten: U kunt gebruik maken van de accommodatie van Xerxes DZB, zoals medische ruimte, toilet, douches en kunstgrasveld.
 • Veiligheid: De veiligheid van uw eigendom is gewaarborgd, omdat de ruimtes tijdens de trainingen worden afgesloten.

Is uw interesse gewekt belt u gerust.
06 14408690/010 4503974

Beweegconcept
Beweegconcept

Beweegconcept
Beweegconcept