Sportmassage
Sportmassage

Bewegen is noodzakelijk en een absolute voorwaarde voor onderhoud van ons spier- en bindweefsel. Sportmassage voorziet in een aanvulling op dit bewegen.

Het lijntje tussen belasting en belastbaarheid is vaak zo dun en wordt vaak niet door een ieder als zodanig ervaren. Onze belastbaarheid vormt ook lang niet altijd een constante factor. Met sportmassage geeft u herstel en belastbaarheid van uw lichaam een steuntje in de rug.

Sportmassage heeft plaats op gezonde structuren, klachten en blessures dienen behandelt via therapeutische weg.(massagetherapie + aanvullende werkvormen). Sportmassage is niet per definitie voor sporters, ook niet sporters vinden veel baat bij een behandeling.

Sport en ontspanningsmassage is een complex van handgrepen, toegepast op gezond weefsel, met het doel de lichamelijke conditie te bestendigen, verbeteren of te herstellen. Massage heeft invloed op regeneratieprocessen door de verbeterde zuurstoftoevoer. Tevens heeft het een positief effect op doorbloeding en stofwisseling.

Massage wordt toegepast als stimulatie voor inspanning en als ontspanning na inspanning.

Sportmassage
Sportmassage

Sportmassage
Sportmassage